GH Consultancy

Nieuws: Nieuws

GreenDrinks @ Hondsrug College

13 juni 2019

Donderdag 13 juni waren we te gast bij het Hondsrugcollege Emmen. Na de opening door directeur Gerald Bossenbroek, gaf Ronny Matenauitleg over het ICT-Lyceum. Een initiatief, uniek in Nederland, waar leerlingen van het VWO en…Lees verder »

GreenDrinks @ Senbis Polymer Innovations

23 mei 2019

Op donderdag 23 mei waren we te gast bij Senbis Polymer Innovations op het Emmtec Terrein in Emmen. Prachtig om te zien hoe hier innovatieve duurzame oplossingen worden bedacht en ontwikkeld voor producten die op…Lees verder »

GreenDrinks @ De Nieuwe Start

9 mei 2019

Op donderdag  9 mei namen we een kijkje achter de schermen bij De Nieuwe Start in Emmen. Prachtig om te zien hoe hier jongens met enorme afstand tot de arbeidsmarkt worden opvangen en er werk…Lees verder »

10 januari 2019: GreenDrinks bij Olijslager met Kees Klomp over de Betekeniseconomie!

19 december 2018

Olijslager bestaat 65 jaar en daarom organiseren we samen met Robert van Büseck, directeur-eigenaar Olijslager Groep, op 10 januari 2019  een uitgebreide(r) GreenDrinks. Natuurlijk om dat jubileum te vieren en elkaar een goed, gelukkig en…Lees verder »

VPRO-Tegenlicht; De doorbraak van Duurzaam

13 maart 2016

Op 13 maart 2016 zond VPRO-Tegenlicht een documentaire uit met als thema “De Doorbraak Van Duurzaam”. Zie hier de link naar de VPRO-website. Kern van het verhaal. . . . . ; opwekking van elektriciteit met…Lees verder »

Open Brief Wubbo Ockels

19 mei 2014

In een open brief heeft de in 2014 overleden astronaut Wubbo Ockels de mensheid opgeroepen ‘een ander pad te kiezen’. Lees hier de hele brief, die Ockels liet publiceren in het AD. Het is genoeg, we…Lees verder »