GH Consultancy

GreenDrinks

Wat is/zijn GreenDrinks.

GreenDrinks zijn informele bijeenkomsten voor vertegenwoordigers uit Ondernemingen, Overheid en Onderwijs en particulieren die zich betrokken voelen bij de integrale zorg voor het Milieu (Planet) en bij de Mens (People). GreenDrinks worden overal op de wereld georganiseerd, vanaf november 2010 in de Gemeente Emmen.

Wie organiseert.

Oorspronkelijk geïnitieerd vanuit Educohof is GreenDrinks vanaf 1 juli 2014 qua organisatie, per 1 januari 2016 ook qua eigenaarschap, overgedragen aan GH-Consultancy. Daarmee is de “GreenDrinks”-succesformule niet alleen in Emmen gecontinueerd en geborgd, maar zal het worden uitgerold naar de gehele regio Zuidoost Drenthe. Ook de gemeenten Coevorden en Borger Odoorn worden er op termijn in betrokken. GreenDrinks zijn in principe voor iedereen toegankelijk, zij het dat daarvoor een geringe lidmaatschapsbijdrage van € 75,00 per persoon per jaar (exclusief BTW) wordt gevraagd.

Uitgangspunten.

  • Tien GreenDrinks per jaar zijn altijd gerelateerd aan het thema “Duurzaamheid”,
  • Kwaliteit (van de boodschap) gaat boven Kwantiteit (er wordt dus niet gestreefd naar “zo veel mogelijk deelnemers”),
  • Een lid heeft toegang tot het zeer gewaardeerde podium, waar kennis op het gebied van duurzaamheid en MVO wordt gedeeld en waar uitstekende netwerkkansen worden geboden,
  • Leden worden vermeld op deze website.
  • Het gastbedrijf, waar de GreenDrinks plaats vindt, bepaalt het maximale aantal toe te laten deelnemers.

Beperking.

Vanwege het laatste uitgangspunt zijn ook de leden, die de jaarbijdrage betalen, niet altijd verzekerd van deelname. Wel hebben zij een preferente positie bij inschrijving, maar .  . . ., Vol = Vol. Niet-leden kunnen tegen een vergoeding per keer deelnemen, als er nog plaats is.

Lid worden?

Ook overtuigd van de waarde van GreenDrinks Zuidoost Drenthe en wilt u net als uw collega’s lid worden van dit gewaardeerde duurzaamheidsnetwerk?

Nu lid worden

Of bekijk de leden pagina